Renunțare la CCPA

După cum este descris în Politica noastră de confidențialitate, colectăm informații personale din interacțiunile dumneavoastră cu noi și site-ul nostru web, inclusiv prin cookie-uri și tehnologii similare. De asemenea, putem partaja aceste informații personale cu terți, inclusiv parteneri de publicitate. Facem acest lucru pentru a vă afișa reclame pe alte site-uri web care sunt mai relevante pentru interesele dvs. și din alte motive prezentate în politica noastră de confidențialitate.

Partajarea de informații personale pentru publicitate direcționată pe baza interacțiunii dvs. pe diferite site-uri web poate fi considerată „vânzări”, „distribuire” sau „reclamă direcționată” în anumite condiții din S.U.A. legile statului de confidențialitate. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți dreptul de a renunța la aceste activități. Dacă doriți să vă exercitați acest drept de renunțare, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos.

Dacă vizitați site-ul nostru web cu semnalul de preferință de renunțare la Controlul global de confidențialitate activat, în funcție de locul în care vă aflați, vom trata acest lucru ca pe o solicitare de renunțare la activitate care poate fi considerată o „vânzare” sau „partajare” de informații personale. informații sau alte utilizări care pot fi considerate reclame direcționate pentru dispozitivul și browserul pe care le-ați folosit pentru a vizita site-ul nostru web.