Despre Noi

Am adunat mii de produse de la branduri de lux pentru a vi le oferi dumneavoastra la prețul corect! Acest website menține pasul cu moda, oferind produse premium la un preț convenabil. 

LuxeHome a fost fondat în 2023 ca magazin de produse premium pentru casă.
Misiunea noastră este de a oferi clienților ceea ce este suprem în materie de relaxare, lux și bunăstare prin selecția noastră de saune, șeminee, căzi cu hidromasaj premium, etc. Cu o pasiune de a îmbunătăți stilul de viață și de a promova bunăstarea, ne străduim să creăm un refugiu pentru liniște și răsfăț în care clienții noștri pot evada, se pot relaxa, și întineresc în confortul propriilor case.

Clientii care cumpără bunuri de lux nu cumpără doar un produs; ei investesc într-un stil de viață, un statut social și un sentiment de apartenență.

Puteți avea încredere în magazinul nostru online

1.Expert în economisirea banilor

Avem oferte speciale la produsele din magazinul nostru, iar achiziția produselor de lux este acum accesibilă fiecărui client.

2.Suficiente produse premium disponibile

Vă arătăm cele mai tari produse ale sezonului și le actualizăm în timp. Puteți obține cele mai bune produse de lux care vor rezista în timp. Nu trebuie să vă faceți griji că nu sunteți la modă dacă ne alegeți pe noi. O mulțime de opțiuni sunt pregătite pentru tine!

3.Securitate in privinta cumpărăturilor

Informațiile dvs. personale și informațiile de plată sunt în siguranță în timp ce faceți cumpărături. Nu vă faceți griji!

4.Timp de livrare surprinzător

Minimizăm ambalajele pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a economisi bani pentru client. Livrarea articolelor selectate va fi aranjată imediat după plasarea comenzii. Ne vom strădui întotdeauna să expediem marfa în cel mai scurt timp posibil și nu vă vom dezamăgi niciodată.