Informații utile

Produs unic, aplicații multiple


Exista mai multe moduri de a aduce caldura, lumina si design pe terasa sau gradina. Acest lucru este în mare parte dificil de realizat cu un singur supliment. Incalzitor radiant de terasa - asa-numita ciuperca poate oferi caldura, dar nu da lumina si nici posibilitatea de a pune un pahar sau mancare pe ea. Un șemineu din lemn natural poate oferi lumină și căldură, dar trebuie încălzit, tăiat și afumat pentru tine sau vecinii tăi. Este imposibil ca o astfel de vatră să poată fi făcută pe o masă în jurul căreia să se poată sta în siguranță și netulburat. O masă cu șemineu pe gaz încearcă să combine toate avantajele într-un singur întreg. Poate înlocui nu doar un radiator, ci este și o masă de design de terasă pentru exterior, care este gata să încălzească și să lumineze spațiul exterior cu o pocnire a degetelor.

Încălzire pentru terase

Pe langa faptul ca este o masa cu drepturi depline pentru terasa sau gradina, masa semineu pe gaz Elementi poate fi si un incalzitor de terasa, radiant sau radiator cu infrarosu. Un șemineu care încălzește o casă sau un șemineu pe lemne din grădină nu ar trebui să se rușineze de performanțele sale. Poate deveni inima fierbinte a terasei tale, unde toată lumea va dori să tragă un scaun și să se bucure de căldură în prezentarea sa modernă.

Prelungirea sezonului pe terasă

Fiecare încălzitor de terasă sau șemineu de grădină are misiunea sa neprețuită, care este de a vă prelungi șederea pe terasă, grădină sau balcon. Petreceți mai mult timp în aer, la apus sau sub stele, indiferent de temperatura exterioară sau anotimp. Un foc deschis în mijlocul mesei va crea o seară privată de vară pentru tine pe tot parcursul anului.

Încălzitor cu design unic

Căldura nu trebuie să radieze de la încălzitorul din spate. Elementi a mutat jocul fascinant al flăcărilor în design modern. O masă de exterior cu șemineu pe gaz poate lua mai multe forme pentru a o face o piesă de mobilier dominantă pentru terasă sau grădină. Fie că este vorba de un design modern de grădină sau de o bucată naturală de piatră asociată cu focul.

Împreună în jurul focului

Din timpuri imemoriale, focul a reunit oamenii, creând un sentiment de securitate și coeziune. Este firesc să transferăm acest concept dovedit de vârstă în vremurile moderne, când terasa sau grădina este un loc pentru relaxare, ședere romantică, ședință cu prietenii sau, dimpotrivă, doar să privești în foc singur cu un pahar de vin și să te bucuri. pacea, aerul și căldura caldă care radiază de la elementele focalizate.

Fără fum și miros

Nimic nu se poate compara cu romantismul lemnului care arde. Cu toate acestea, în curtea modernă de astăzi, prețul pentru acea crăpare poate fi prea mare. De multe ori nu ne putem permite fumul sau mirosul, nici pentru noi înșine, nici de dragul vecinilor noștri. Focarul modern pe gaz Elementi a selectat astfel cele mai esențiale avantaje ale unui foc deschis și astfel a creat cel mai natural încălzitor de terasă sau iluminat romantic de terasă, fără a fi nevoit să vă faceți griji pentru usturimea ochilor din cauza fumului sau a blestemului vecinilor. Cu un șemineu pe gaz, poți uita de tăiat lemne sau de suflat pe copacii arși, pentru că poți aprinde focul stând pe terasă cu o mână, în timp ce poți ține un pahar de vin în cealaltă mână...
Înapoi la blog